Виставка – конкурс «Замість ялинки - зимовий букет».

Зимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.
08 грудня 2017 року в ЗОШ І-ІІ ст. села Сидорів проведено шкільну виставку – конкурс «Замість ялинки - зимовий букет».
З метою пропаганди серед учнів бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно - прикладного мистецтва, які символізують та відображають регіональні традиції в народній творчості, відродження традицій у виготовленні народної іграшки, дідухів, різдвяної атрибутики як частки матеріальної і духовної культури народу.
У конкурсі взяли участь учні 1-9 класів в номінаціях: Новорічна композиція «Різдвяна казка», Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика,«Дідух – різдвяний дух».
Кожен клас запропонував свою невеличку новорічну казку. За висновком журі, всі композиції відображали святковий настрій та мали новорічне спрямування.
Найкращі роботи були відібрані та будуть представлені на районному конкурсі – виставці, яка відбудеться в центрі дитячої та юнацької творчості.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.